Az önbizalom építése

-         2. lépés: Felkészülés

 

Sajnos a kezdés  mindig lassú, de a célodhoz vezet. Ha jól csinálod a dolgokat és kisebb, könnyebb sikereket érsz el, akkor rálépsz arra az útra ami a végső sikeredhez fog elvezetni és ugyanakkor az önbizalmad is javul ezáltal.

 

További ingyenes Vonzó Férfi tanácsokat olvashatsz, ha tovább kattintasz ITT»»

 

Építsd ki azt a tudást ami a sikerhez szükséges:

Vizsgáld meg a céljaidat és azonosítsd azokat a képességeket, amik szükségesek az elérésükhöz. Ezután nézd meg, hogyan tudod megszerezni ezeket a képességeket jól és határozottan. Ne elégedj meg egy vázlatos, hellyel-közzel jó megoldással, olyan megoldást, programot, kurzust keress, ami teljes mértékben felkészít arra, amit el akarsz érni és ideális esetben egy olyan képesítést, diplomát ad, amire még büszke is lehetsz.

 

Koncentrálj az alapokra:

Kezdésként ne próbálj meg túl okos és bonyolult dolgot tenni. És ne a tökéletességre törekedj - inkább élvezd az egyszerű, ámde sikeres dolgokat.

 

Tűzz ki kisebb célokat és azokat érd is el:

Elkezdve a kisebb célokkal, amiket az 1. lépésben azonosítottál, szokd meg, hogy megtervezed őket, eléred őket és aztán meg is ünnepled. Ne próbálj túl nehéz célt elérni ezen a szinten, inkább azt szokd meg, hogy eléred a célokat és megünnepled őket. És így lassan kezdenek halmozódni a sikereid.

 

Folyamatosan rendezd a gondolataid:

 

Maradj mindig pozitív gondolkodású, ünnepeld magad és élvezd a sikered és céljaidat mindig tartsd szem előtt! Használhatod a „Kincs feltérképező” technikát, hogy az elképzeléseidet még jobban erősítsd. Valamint tanuld meg kezelni a kudarcokat!

 

Fogadd el, hogy néha hibázhatsz, ha valami újat próbálsz! Igazából, ha megtanulod úgy látni a hibáidat, mint lehetőségek, amikből tanulhatsz, már néha pozitív színben is tűnnek fel. Mindezek után van a közismert mondásban valami: „ami nem öl meg, csak megerősít!”

 

 

További önfejlesztéssel és önbizalom-növeléssel kapcsolatos tanácsok és gyakorlatok ITT várnak! 

 

 vonzoferfi-program2.png